Venetiehof

Prikbord

Wil je een oproep plaatsen, geef je bericht dan door via secretaris@venetiehof.nl  Klik hier voor mededelingen van het bestuur VVE.

 

ALV 2020

De eerstvolgende ALV wordt wegens corona maatregelen digitaal gehouden. U bent hier over geïnformeerd middels een mail van het bestuur.

Voor in de agenda:
Maandag 22 juni om 20.00 uur: digitale ALV

Woensdag 11 november om 20.00 uur
Afhankelijk van de maatregelen in KHL,
Oostelijke Handelskade 44, 1019 BN  Amsterdam

 

 

 

Save the date!

Wegens corona maatregelen vieren we ons 25-jarig jubileum op zaterdag 12 september (ipv 27 juni). Zet 'm in de agenda en duim voor mooi weer!

Mededelingen

Het bestuur houdt u graag op de hoogte. Kijk hier voor eventuele berichten. De brief over het vervolg van de werkzaamheden kunt u hier downloaden: NL - GB

Jubileumboek


Van Broedplaats tot Beauty

Jubileumboek 25 jaar Emerald Empire heeft je nodig!
 
Volgend jaar bestaat onze Emerald Empire 25 jaar en daar hoort een jubileumboek bij. Een kleurrijk overzicht, waar foto’s voor nodig zijn, teksten, een vormgever en een drukker.

Klik hier voor meer informatie!

Metamorfose

De hoveniers van Wencop zijn momenteel bezig om de tuin aan te pakken. De overwoekerende planten eruit, nieuwe planten erin. Aangezien de nieuwe beplanting nog fragiel is vragen we u allen alleen het gras te betreden en niet meer het centrum van de binnentuin.
Ook helaas voor de paashaas liever geen eitjes in de binnentuin in de beplante delen.

Zie pdf voor het gehele bericht.

P1260786.JPG

Toestemming

Foto’s in het jubileumboek maar wel met jouw toestemming

In het jubileumboek 25 jaar Emerald Empire komen natuurlijk de bewoners aan bod, zowel in woord als in beeld. Daar horen ook de foto’s bij van de Binnentuinfeesten. Deze staan op internet. Ze zijn geweldig!

Wil je ze graag eerst zien? Heb je bezwaar tegen publicatie van foto’s waar jij/ jouw kind/ kinderen? Stuur dan een mailtje naar Rob van Schooten, vanroberto@hotmail.com.

 

Buskunst.jpg

Parkeerplek aangeboden

Regelmatig zijn er in onze garage parkeerplekken vrij. Soms voor een dag, soms voor langere tijd. Er is nu een nieuwe parkeerapplicatie online waarmee je je medebewoners kunt laten weten wanneer jouw plek vrij is. Wil iemand deze plek dan gebruiken, bijv. als je bezoek krijgt, dan is dat mogelijk. In de handleiding kun je lezen hoe het werkt. Kom je er niet uit dan kun je contact opnemen met Vincent Drubbel.

Toekomst OHG

Hoe zie jij de toekomst van het Oostelijk Havengebied (OHG)? Wil je mee denken of meer weten? Lees HIER meer over het plan.