Venetiehof

Prikbord

Update werkzaamheden aan de 0-ring.

 

Beste mede-bewoners,
Hierbij een update mbt de voorgenomen werkzaamheden aan de 0-ring.
In overleg met de uitvoerder en de Lairesse hebben we besloten dat de werkzaamheden pas zullen aanvangen eind maart 2020.
Hoewel de werkzaamheden dit jaar zouden hebben kunnen aanvangen hebben wij na overleg besloten dit over de herfst en winter heen te tillen. In het kader van de door ons gewenste kwaliteit en duurzaamheid heeft de leverancier aangegeven dat het in september, oktober en november uitvoeren wellicht mogelijk een minder dan gewenste kwaliteit zal opleveren.  De temperatuur en regen zijn daarbij bepalend, de temperatuur moet niet te hoog  maar ook zeker niet te laag zijn, niet beneden de 5 graden.
De uitvoerder is bang dan hij het werk niet afkrijgt voordat het gaat vriezen en dan blijven delen wellicht open liggen tot na de winter, en het is onwenselijk voor de bewoners om langere tijd slecht toegang tot hun woning te hebben. Wel hebben we een prijsgarantie bedongen, zodat de aanneemsom vast staat.

Hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben,
met vriendelijke groet,

Arjan van Dijk
Voorzitter VVE Emerald Empire
Venetiehof, Amsterdam

 

Schilderwerk ispogevels en kozijnen

 

Update schilderwerk 9-9-2019
Planning schilderwerk 6e, 7e & 8e etage

In tegenstelling tot eerdere planningen moeten wij u mededelen dat door onvoorziene omstandigheden de hoogwerker niet gebruikt kan worden voor het schilderwerk aan de ispogevels op de 7e en 8e etage.
De schilders zullen in week 37 de kozijnen schilderen van de appartementen op de 6e etage, gelegen tussen toren 5 en 1. Dit zijn de appartementen zonder een penthouse erboven.
 
Op 10 september onderzoekt de firma Pasman hoe zij de overige schilderwerken van ispogevels gaat uitvoeren, mogelijk met het plaatsen van steigers. Zodra dit bekend is komt er een aangepaste planning.
Helaas kan uw bestuur hier nu niets aan doen, behalve u op de hoogte houden. Wij hopen op uw begrip in deze.