Venetiehof

De Vereniging

Praktische zaken

Noodnummer / Emergency: 088-43245250

Bel alléén in echte noodgevallen de 24-uurs service van onze nieuwe technisch beheerder MVGM.
In case of emergency you can contact MVGM.

Schademeldingen: bel 06-82988939 huismeester

Schade is vervelend, maar komt helaas voor. Er kan waterschade zijn, een inbraakpoging, een kapotgewaaide deur of raam of nog iets anders. 

Het werkt het meest efficient als iedereen zich houdt aan de afgesproken procedure. 
Lees de instructie nog een keer goed door en download het schadeformulier

Glasschade

Alleen in noodgevallen kun je zelf Uniglas bellen voor reparatie: 0900-8996994. In dat geval moet je zelf het bedrag voorschieten en daarna declareren. Volg de afgesproken procedure om de schade te melden. Zie instructie

Huismeester: 06-82988939

Henk Leen is onze huismeester en de spil voor het dagelijkse reilen en zeilen. Hij is de verbindingsfiguur tussen bewoners en bestuur, maar ook vaak tussen bewoners onderling. De huismeester signaleert wat er gebeurt, houdt de klachten bij en zorgt voor de sleutels. Als u een klacht heeft, bijvoorbeeld over een defecte lamp of dranger (in de algemene ruimte), dan kunt u hier het klachtenformulier downloaden en inleveren bij de huismeester. 

Richtlijnen aanschaf cv-ketel

Ga je verbouwen? Let erop dat niet alle cv-ketels toegestaan zijn. Aanbevolen ketels zijn opgenomen in een lijst met geschikte typen. (oktober 2018)

Een nieuwe vloer?

Het aanbrengen van een harde vloer (hout, marmoleum etc) is alleen onder strikte VOORWAARDEN toegestaan om geluidsoverlast te voorkomen. Vraag de huismeester aan welke geluidsisolatienorm de nieuwe vloer moet voldoen. U kunt hiervoor ook het Huishoudelijk Regelement (artikel 3.2 en 3.3) raadplegen.

Andere schades

Riool/afvoerverstopping: RRS: T. 0800 099 1313 (24/7 open)

Liftstoring, KONE: T. 0900-2255566

Sleutels en naambordjes

Wilt u informatie over de aanvraag van een nieuwe Salto-sleutel, een paalsleutel of het bestellen van een naambordje klik dan hier.
Een aanvraagformulier voor een naambordje kunt u hier downloaden. 

De lift: verhuizen/grofvuil afvoeren

Voorkom beschadigingen aan de lift als u gaat verhuizen of als u groot grofvuil afvoert. U kunt hiervoor een officiële lift-beschermingshoes bij de huismeester vragen.