Venetiehof

Prikbord

Wil je een oproep plaatsen, geef je bericht dan door aan de webredactie, secretaris@venetiehof.nl  Klik hier voor MEDEDELINGEN BESTUUR VVE 

 

Spreekuur

Voor vragen, klachten, problemen of anderzijds kunt u iedere laatste maandag van de maand terecht bij het inloopspreekuur van 19.30 - 20.30 uur in de ruimte van de huismeester.

Data: 26 augusuts, 30 september, 28 oktober, 25 november. In juli is er geen spreekuur.

 

 

 

Paarse_boom1.jpg

Erfpacht

Op maandag 11 maart is er een erfpachtbijeenkomst geweest waar een aantal van ons aanwezig was. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om te gaan maar bent u wel benieuwd naar wat er is verteld? Er zijn foto's gemaakt van de diapresentatie door Cees Heijboer en Menzo Meijer. Klik op de namen om de informatie te bekijken.

P1020511.JPG

Burendag

Op 28 september is het Burendag.
In deze brief vind je meer informatie.
Komt allen en doe mee!

Parkeerplek aangeboden

Regelmatig zijn er in onze garage parkeerplekken vrij. Soms voor een dag, soms voor langere tijd. Er is nu een nieuwe parkeerapplicatie online waarmee je je medebewoners kunt laten weten wanneer jouw plek vrij is. Wil iemand deze plek dan gebruiken, bijv. als je bezoek krijgt, dan is dat mogelijk. In de handleiding kun je lezen hoe het werkt. Kom je er niet uit dan kun je contact opnemen met Vincent Drubbel.

Toekomst OHG

Hoe zie jij de toekomst van het Oostelijk Havengebied (OHG)? Wil je mee denken of meer weten? Lees HIER meer over het plan.

Henk Leen

Henk Leen is vanaf 1 april alleen nog te bereiken op 06 829 889 39. Het 020 nr. is opgeheven.

Buskunst.jpg
Schapenwolkjes.jpg

Komen...

... en gaan.
- Nieuwe bewoners heten we van harte welkom. Geef  uw komst a.u.b direct door aan de huismeester, die u zal informeren (per mail) over de meest urgente zaken (sleutel, vuilnis etc). Later wordt u uitgebreid bijgepraat door de welkomstcommissie.
- Bewoners die vertrekken (tijdelijk of definitief) willen we vriendelijk verzoeken om de datum van vertrek door te geven aan de huismeester. Dan kan hij op tijd allerlei dingen voor u regelen etc. Bedankt.

Lijst CV-ketels

De lijst van aan te schaffen CV ketels is tijdelijk verwijderd van onze website.

Dit in afwachting van de besluitvorming omtrent de rookgasafvoer kanalen aanpassing.

Zodra een besluit is genomen zal er een nieuw c.q. aangepaste lijst worden getoond