Prikbord

Wil je een oproep plaatsen, geef je bericht dan door via info@venetiehof.nl. Klik hier voor mededelingen van het bestuur VVE.

Tweede ALV

Op maandag 4 december om 17.00 uur in het kantoor van de huismeester. U kunt uw stemformulier voor aanvang van deze vergadering inleveren bij één van de bestuursleden, de huismeester of aan Newomij VvE Bheer retourneren.

Komen...

... en gaan.
- Nieuwe bewoners heten we van harte welkom. Geef uw komst a.u.b direct door aan de huismeester, die u zal informeren (per mail) over de meest urgente zaken (sleutel, vuilnis etc). Later wordt u uitgebreid bijgepraat door de welkomstcommissie.
- Bewoners die vertrekken (tijdelijk of definitief) willen we vriendelijk verzoeken om de datum van vertrek door te geven aan de huismeester. Dan kan hij op tijd allerlei dingen voor u regelen etc. Bedankt.

Parkeerplek

Regelmatig zijn er in onze garage parkeerplekken vrij. Soms voor een dag, soms voor langere tijd. Er is een parkeerapplicatie online waarmee je je medebewoners kunt laten weten wanneer jouw plek vrij is. Wil iemand deze plek dan gebruiken, bijv. als je bezoek krijgt, dan is dat mogelijk. In de handleiding kun je lezen hoe het werkt. Kom je er niet uit dan kun je contact opnemen met Vincent Drubbel.

Facebook

Wist je dat we ook te vinden zijn op Facebook? Login met uw account en ga naar groepen > Venetiëhof.